Integrale samenwerking en samenhang in ontwerp, techniek en realisatie

In afwijking van traditionele bouworganisaties met verschillende partijen die na elkaar worden ingezet bij een project kunnen wij een projectteam vormen en integraal (gelijktijdig en relevant) onze kennis en ervaring inzetten om plannen te ontwerpen, technisch uit te werken en te realiseren.

Samenwerking tussen de verschillende deelnemers aan een bouwproject, en hierin de kennis en ervaringen delen. Dit is niet meer weg te denken in een eigentijdse ontwerp- en bouwproces. Integraal samenwerken beantwoordt aan de vraag van opdrachtgevers, bevordert de betrokkenheid bij het project, verhoogt de efficiƫntie en leidt tot een hogere kwaliteit van het geleverde werk.

Samenhang in de keuze, het ontwerp en de toepassing van bouw-, constructie- en installatietechnieken. Een doordacht integraal plan, een goede bouwvoorbereiding en een zorgvuldige, vakkundige uitvoering is van groot belang voor de duurzaamheid en functionaliteit van de toegepaste technieken en de beheersing van de kosten en tijdschema’s.